Стоматология «ПолиДент»
Професійна
сімейна
стоматологія
Facebook Instagram
* Специалист:
* Ваше имя:
* Телефон:
* E-mail:
* Сообщение:

осталось символов

Час роботи клініки «Полідент» /></a>
<a href=Запитати лікаря
Наші партнери

Цікаві факти про стоматологію

Цікаві факти про стоматологію

Сучасний світ сповнений різних сюрпризів. Чим більше розвивається наука, тим більше відкривається дивовижних фактів про які ми й не уявляли:

Факт №1. Новонароджені діти не мають бактерій, що викликають зубний карієс. Відомо, що карієс утворюється під впливом мікроорганізмів. Але мало хто знає, що в роті у немовлят ці бактерії відсутні. Пізніше дитина отримує ці бактерії від матері під час поцілунків.

Факт №2. Після застуди чи інфекційних захворювань зубна щітка колонізується хвороботворними бактеріями, що може призвести до повторного зараження. Отже, завжди міняйте зубну щітку після перенесених захворювань.

Факт №3. Під час зливу води в туалеті відбувається викид бактерій і дрібних частинок у радіусі кількох метрів. Так що, якщо ви зливаєте воду з відкритою кришкою унітазу, то відстань між туалетом та місцем, де ви тримаєте зубні щітки, повинна перевищувати 3 метри.

Факт №4. У рік, коли почалося виробництво "кока коли" відбувся раптовий масовий сплеск захворюваності на карієс зубів.

Факт №5. Ковтання фторвмісних зубних паст може викликати велику кількість шкідливих ефектів, таких як інтоксикація фтором. Саме тому дітям до 5 років бажано використовувати пасти без фтору.

Про нас | Послуги | Статті | Новини | Контакти

Copyright © 2024 Полидент Все права защищены. Разработка и сопровождение сайта IT-Spectrum

Статистика сайта