Стоматология «ПолиДент»
Професійна
сімейна
стоматологія
Facebook Instagram
* Специалист:
* Ваше имя:
* Телефон:
* E-mail:
* Сообщение:

осталось символов

Час роботи клініки «Полідент» /></a>
<a href=Запитати лікаря
Наші партнери

Ваш перший візит до клініки «Полідент»

Ваш перший візит до клініки «Полідент»

Для сучасної людини важливо мати свого особистого стоматолога, який знає все про стан Ваших зубів, вибудовує правильну схему лікування та забезпечує індивідуальний підхід до клієнта. Як правило, той, хто має особистий стоматолог, нервується перед прийомом набагато менше або не переживає зовсім. Лікар знає, у тому числі й психологічні особливості пацієнта та враховує їх при спілкуванні. Якщо стоматолог та пацієнт досягли взаємної довіри, то для клієнта похід до стоматологічної клініки вже ніколи не буде стресом.

Це саме те, чого ми і прагнемо під час Вашого першого візиту до нашої клініки. Наші лікарі проведуть діагностику, розкажуть вам про всі проблеми та ризики, проінформують Вас про те, на що варто звернути увагу, про всі етапи та терміни лікування.

Також з Вами проведуть анкетування. Будь ласка, принесіть список медикаментів, які ви приймаєте на даний момент, можливо, знадобиться переглянути вашу медичну картку або рентген-знімки від попередніх дантистів. Будьте готові відповісти на питання про медикамети, які викликають у вас алергію.

Після первинного огляду в кріслі лікаря відбувається обговорення побажань пацієнта як функціональних, так і естетичних, а також можливих варіантів лікування та узгоджується найбільш ефективний план. Після цього складається попередній рахунок лікування, і наш фахівець, враховуючи ваші побажання, знаходить оптимальний варіант за вартістю та матеріалами.

Звертаємо вашу увагу на те, що ви отримуєте професійну стоматологічну діагностику та консультацію абсолютно БЕЗКОШТОВНО.

Нові відвідувачам, які запишуться до «Полідента» за допомогою форми «Записатися на прийом on-line» на нашому сайті – гарантовано отримають знижку у розмірі 30% на професійну гігієну професійне чищення зубів з використанням ультразвукового наконечника, air-flow, і однієї з декількох видів паст: ця комплексна гігієна має такі результати, як...видаляє наліт курця, відбілює до натурального кольору та значно зменьшує чутливість зубів (лікар або гігієніст підбирає за показаннями).

Чекаємо на Ваш візит!

Про нас | Послуги | Статті | Новини | Контакти

Copyright © 2024 Полидент Все права защищены. Разработка и сопровождение сайта IT-Spectrum

Статистика сайта